Yksityisyyspolitiikka

Yleistä

Olemme sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Noudatamme kaikkia soveltuvia tietosuoja- ja yksityisyydensuojalakeja. Mikäli haluat lisätietoa siitä, kuinka käsittelemme antamiasi henkilökohtaisia tietojasi, ole hyvä ja lähetä kysymyksesi ottamalla suoraan yhteyttä.

Tämän yksityisyyspolitiikan kohdalla “yritys”, “me”, tai “meidän” viittaa Kanadalaisten sekä Etelä-Amerikkalaisten pelaajien kohdalla Baytree Limited yritykseen ja muiden pelaajien kohdalla Bayton Ltd (C41970) yritykseen. Kyseessä on Maltalle osoitteeseen Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta Xbiex XBX1011, rekisteröity yritys, jotka ovat kasinon ja pokerihuoneen verkkosivuston ja sen ryhmään kuuluvien yritysten omistaja sekä toimittaja.

Kerätyt tiedot

Puheluja voidaan nauhoittaa ja kuunnella koulutus- ja/tai turvallisuussyistä. Käyttämällä tätä palvelua annat suostumuksesi tallennukseen tai kuunteluun. Yritys saattaa kerätä ja tallentaa kaiken internet-viestinnän, sivustolla tekemäsi siirrot sekä käyntisi yksityiskohdat.

Henkilökohtaisten tietojen käsittely

Pelaajan ja/tai rekisteröijän henkilötietoja:

  • käsitellään kyseisen pelaajan oikeuksien mukaisesti.
  • kerätään vain määriteltyjä ja laillisia tarkoituksia varten.
  • säilytetään turvallisesti.
  • käytetään markkinointitarkoituksiin hyväksyntäperusteisesti.

Henkilökohtaisten tietojen varastointi ja käyttö

Rekisteröinnin aikana, ja kun myöhemmin käytät Luckynugget tiliäsi, kerätään erityisiä henkilötietoja ("henkilökohtaiset tiedot") jotka sisältävät muiden mahdollisesti kerättävien tietojen lisäksi etu- ja sukunimen, syntymäajan, luottokorttitiedot, kotiosoitteen tai muun fyysisen osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai muita yhteystietoja. Kaikki tietosi kerätään ja tallennetaan turvallisesti ja suojatusti sekä säilytetään siinä muodossa kuin ne on annettu. Sinulla on lainmukainen oikeus pyytää kopio tallennetuista henkilötiedoista ja pyytää niihin korjauksia. Voit muuttaa henkilötietojasi milloin tahansa ottamalla yhteyttä suoraan sähköpostilla.

Luovutamme henkilötietojasi vain soveltuvien lakien mukaisesti. Tällainen luovutus tapahtuu pääasiassa muille samaan yritysryhmään kuuluville yhtiöille, sen liike- ja markkinointikumppaneille, palveluntarjoajille, konsulteille tai toimittajille, jotka toimivat taloudellisesti tai muutoin puolestamme.

Internetin luonteen vuoksi sen käyttö henkilötietojen keräämiseen ja siirtämiseen voi vaatia henkilötietojesi lähettämistä EFTA maiden ulkopuolelle. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että käytämme henkilötietojasi tällä tavoin. Käyttäessäsi sivustoamme, emme kerää henkilötietojasi ilman lupaasi tai emme vuokraa, myy tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa käsittelyä varten jollekin seuraavista henkilöistä tai tahoista: (i) kaikille konserniimme kuuluville yrityksille tai niiden työntekijöille, joiden on tarpeen saada sellaisia tietoja; (ii) liike- tai markkinointikumppaneillemme (“markkinointikumppanit”) eri markkinointitarkoituksiin (katso jäljempänä "Pelaajasuhteiden hallinta (CRM) ja markkinointimateriaalit") (iii) kaikille tilintarkastajille, palveluyrityksille tai muille neuvonantajille, jotka auditoivat meidän yrityksiämme; (iv) maksunvalvontayhtiöille, jotka avustavat meitä varojen siirtämisessä sinulta ja sinulle; sekä (v) lupaviranomaisellemme.

Mitä tahansa edellä mainittujen tahojen suorittamaa tietojen käsittelyä, jos laki vaatii, säännellään henkilötietojasi suojaavalla sopimuksella. Jos myymme kaiken tai osan liiketoiminnastamme, myymme tai siirrämme osan tai kaiken omaisuudestamme, olemme osallisena yritysfuusiossa, yrityshankinnassa tai liiketoiminnan siirtämisessä, tai teemme konkurssin, voimme luovuttaa henkilötietosi ostajalle, hankkivalle taholle tai muulle liiketoimeen liittyvälle kolmannelle osapuolelle.

Tällaisessa tapauksessa asia ilmoitetaan sinulle sähköpostitse tai verkkosivustollamme julkaistavassa ilmoituksessa, ja sinulle selvitetään henkilötietoihisi liittyviä vaihtoehtojasi ja uuden henkilötietojasi käsittelevän tahon identiteetti.

Voit kieltää mainosviestinnän joko valitsemalla tämän vaihtoehdon, kun valinta on saatavilla sivustolla, meiltä saamasi sähköpostiviestin yhteydessä tai milloin tahansa lähettämällä sähköpostia.

Petostentorjunta

Jotta voimme estää meihin tai sivustomme käyttäjiin kohdistuvia petoksia, kuten varastetut luottokorttitiedot tai muut rikolliset toimet (mukaan lukien takaisinperinnät ja muut käänteiset maksut), voimme verrata tietojasi ja jakaa niitä muiden verkkopelisivustojen, pankkien, luottokorttiyhtiöiden ja muiden petostentorjuntatahojen kanssa. Lisäksi rahanpesuun liittyvä lainsäädäntö vaatii, että kaikki rahoituslaitokset keräävät ja tallentavat henkilötietoja asiakkaan henkilöllisyyden vahvistamiseksi, ja jotta epäilyttävistä maksuliikennetapahtumista voidaan ilmoittaa.

Pelaajasuhteiden hallinta (CRM) ja markkinointimateriaalit

Yritys Luckynugget pidättää itsellään oikeuden käsitellä henkilötietoja CRM-tarkoituksissa. Sivustollamme saattaa ajoittain olla linkkejä kumppaniverkkojemme verkkosivustoille, mainostajille ja muille kumppaneillemme. Huomaathan, että jos seuraat näille verkkosivustoille johtavaa linkkiä, kyseisillä sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä, emmekä vastaa mistään näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin luovutat mitään henkilötietoja näille sivustoille.

Me myös jaamme ja luovutamme henkilötietojasi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi jne. (“Markkinointitietoja”) markkinointikumppaneillemme (mukaan lukien muille online pelitoimijoille), jotka lähettävät sinulle tarjouksia, jotka ovat meidän tai markkinointikumppaniemme mielestä merkityksellisiä sinulle. Markkinointikumppanimme voivat käyttää näitä henkilötietoja eri markkinointitavoin, kuten suoramarkkinointi sähköpostitse, tekstiviestit ja puhelinmarkkinointi.

Mikäli haluat lopettaa markkinointitarjousten vastaanottamisen, voit lähettää meille sähköpostia ja poistamme sinut markkinointilistaltamme emmekä enää jaa tietojasi markkinointikumppaneillemme. Otathan huomioon, että tulet jatkossakin vastaanottamaan ei-markkinointi peräisiä tarjouksia (esimerkiksi palveluun liittyviä päivityksiä). Tämän lisäksi, mikäli et halua vastaanottaa markkinointitarjouksia markkinointikumppaneiltamme, jotka ovat vastaanottaneet markkinointitietosi ennen jakelulistalta poistumista, sinun tulee poistua heidän jakelulistalta suoraan heidän kautta.

Käsittelyn turvallisuus

Tietoturvasi asiakkaanamme on meille äärimmäisen tärkeää. Kaikkien verkkotapahtumien yhteydessä käytetään turvatoimia, kuten salasanoja ja tilinumeroita, jotta varmistetaan, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi taloudellisiin tai henkilökohtaisiin tietoihisi. Kun avaat Luckynugget Online kasinotilin, tietosi on täysin salattu tehokkaimmalla 128-tavuisella SSL-salauksella täydellisen turvallisuuden takaamiseksi. Kun henkilötietoja siirretään internetissä, me ja sähköisen kaupankäynnin kumppanimme käytämme 128-tavuista Secure Socket Layer -salaustekniikkaa kaikkien henkilötietojen turvaamisen takaamiseksi. Kaikki kaupalliset siirrot Luckynugget online kasinolle mahdollistaa Datacash Ltd, joka on verkon ensiluokkainen e-käteiskauppias. He tarjoavat asiakkaille turvallisen ja luotettavan e-käteispalvelut ja heillä on aktiivinen rooli petoksen torjunnassa sekä petosten tunnistamisessa. Heidän tavoitteena on varmistaa, että asiakkaiden tilit ja sinulle tehdyt maksut pysyvät turvassa. Risk sentinel, on edistynyt petosten hallintaohjelmisto, joka suojelee Luckynugget online kasinon asiakkaita verkossa tapahtuvilta petoksilta ja se on käytössä tarjoten jatkuvaa suojaa.

Kansainväliset tietojen siirrot

Koska toimintamme on kansainvälistä, voi olla tarpeen siirtää henkilötietojasi muille konserniimme kuuluville yhtiöille tai palvelusopimuskumppaneillemme edistääksemme palvelujemme toteuttamista sinulle. Nämä osapuolet voivat sijaita Euroopan unionin ulkopuolella. Näiden maiden tietosuojalait ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin Euroopan unionin maiden. Jos luovutat meille henkilötietojasi, suostut nimenomaisesti siihen, että siirrämme näitä tietoja Euroopan unionin ulkopuolella sijaitseviin palvelimiin ja säilytämme niitä niissä. Näissä tapauksissa siirrämme ja säilytämme tietojasi turvallisin ja luottamuksellisin tavoin.

Yrityksen/tietokannan myynti

Huomioithan, että saatamme tehdä sopimuksen kolmannen osapuolen kanssa (kyseessä saattaa esimerkiksi olla toinen online pelioperaattori tai markkinointiyhteiskumppani) koskien asiakastietokantamme myyntiä (kokonaisuudessaan tai osan) ja tämä voi johtaa siihen, että siirrämme markkinointitietosi tälle kolmannelle osapuolelle, jotta he voivat tarjota sinulle tuotteitaan, palveluitaan ym. ja lähettää sinulle näihin tuotteisiin ja palveluihin liittyvää materiaalia. Kuten aina, sinulle on mahdollisuus estää markkinointitietojesi siirtäminen tällä tavalla lähettämällä meillä suoraan sähköpostia.

Jos meidät myydään (tarkoittaen, että yrityksemme myydään tai teemme fuusion toisen yrityksen kanssa tai liiketoimintamme ja varamme myydään), ostaja yksinkertaisesti asettuu tilallemme ja kantaa vastuumme ja sitoumuksemme, jotka on käsitelty tässä yksityispolitiikassa.

Suostumuksesi

Valitsemalla "Hyväksyn" rekisteröinnin aikana tai tämän tietosuojakäytännön tiedoksi antamisen (soveltuvilta osin) jälkeisenä sivuston käytön aikana hyväksyt tämän tietosuojakäytännön. Tämä on kokonaisvaltainen ja yksinomainen tietosuojakäytäntö ja se kumoaa kaikki edelliset versiot. Tämä tietosuojakäytäntö on luettava käyttöehtojemme lukemisen yhteydessä. Voimme ajoittain tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ja ilmoittaa näistä muutoksista julkaisemalla muutetut ehdot verkkosivustollamme.

Virheellisten tietojen korjaaminen

Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojasi tarkasteltavaksi ja/tai korjata ja/tai poistaa vääriä ja/tai sopimattomia tietoja.

Evästeet/ ActiveX

Yrityksen Luckynugget verkkosivusto toimii käyttäen evästeitä ja ActiveX-komponentteja (mutta ei näihin rajoittuen) seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tunnistamaan pelaajan kielen, jolloin se valitaan automaattisesti, kun pelaaja palaa yrityksen Luckynugget sivustolle
  • Tallentamaan pelaajan toivomuksiin liittyviä tietoja, joiden avulla voimme mukauttaa sivustomme pelaajan yksilöllisten kiinnostusten mukaisesti
  • Verkkosivuston liikenteen analysointiin, jotta voimme tehdä asianmukaisia parannuksia
  • Pelien toimintaan
  • Esittämään mainoksia, joiden Luckynugget yritys uskoo kiinnostavan sinua

Huomaathan, että verkkosivuston tai palvelujen käyttäminen ei välttämättä ole mahdollista, jollet hyväksy näitä komponentteja. Jos tarvitset lisätietoja, ole hyvä ja lähetä meille suoraan sähköpostia.

Vastuunvapauslauseke

Tutustu myös sääntöihimme ja käyttöehtoihimme, jotka kattavat Luckynugget online kasinon verkkosivuston ja ohjelmiston käytön ja sen käyttöön liittyvät vastuurajoitukset.

Linkit ulkopuolisiin sivustoihin

Tämä tietosuojakäytäntö ei ole voimassa, jos siirryt tällä verkkosivustolla sijaitsevan linkin kautta toiselle verkkosivustolle.

Ohjelmiston käyttöoikeus

Sinulla on lupa asentaa ja käyttää ohjelmistoa ja kaikkea ohjelmistosta saatua sisältöä verkkosivustojen käytön yhteydessä näiden käyttöehtojen mukaisesti. Ohjelmiston avulla voit käyttää verkkosivustoilla saatavilla olevia uhkapelipalvelujamme ('palvelut'). Saat asentaa ohjelmiston kiintolevylle tai muulle tallennuslaitteelle ja ottaa ohjelmistosta varmuuskopioita sillä edellytyksellä, että näitä varmuuskopioita käytetään vain sinun toimestasi, palvelujen käytön yhteydessä ja tietokoneelta, jonka pääkäyttäjä olet. Ohjelmiston lähdekoodi ja rakenne on suojattu immateriaalioikeuksilla. Et saa:

  • kopioida, levittää, julkaista, takaisinmallintaa, purkaa, muokata, kääntää tai muutoin yrittää päästä käsiksi lähdekoodiin sillä tarkoituksella, että luot lähdekoodista johdettuja tuotteita tai muutoinkaan
  • myydä, luovuttaa, alilisensoida, siirtää, jakaa tai vuokrata ohjelmistoa
  • antaa ohjelmistoa kolmansien osapuolten saataville tietoverkon kautta tai muutoin
  • myydä ohjelmistoa toiseen maahan (joko fyysisesti tai sähköisesti)
  • käyttää ohjelmistoa soveltuvien lakien tai säädösten vastaisesti.

Olet yksin vastuussa kaikista vahingoista, kuluista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat kielletystä käytöstä tai liittyvät siihen.

Viimeksi päivitetty: 27. kesäkuuta 2017

4090115.64
x
x
  • Olet tässä
  • Yksityisyyspolitiikka
www.betway.es

La nueva ley española impide cualquier actividad en esta página web. Sin embargo todavía puede jugar, le recomendamos www.betway.es, ya que esta página web ha sido aprobada por el gobierno español. Por favor haga clic en el link a continuación para ir a esta página web.

Si tiene alguna duda o pregunta al respecto, por favor no dude en ponerse en contacto con nuestro servicio de atención al cliente mandando un email a support@betway.es

Clickfun - Play for free now!