Turvallisuus ja yksityisyys

Yleistä

Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi sekä noudattamaan kaikkia soveltuvia tietosuoja- ja yksityisyydensuojalakeja. Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme tai käytämme antamiasi henkilötietoja, pyydämme sinua lähettämään kysymyksesi suoraan meille.

Kerätyt tiedot

Puheluja voidaan nauhoittaa tai kuunnella koulutus- ja/tai turvallisuussyistä. Käyttämällä tätä palvelua annat suostumuksesi tallennukseen tai kuunteluun, ja kasino voi kerätä ja tallentaa kaiken internet-viestinnän, tiedot sivustolla tekemistäsi toiminnoista ja käyntisi yksityiskohdista.

Henkilötietojen käsittely

Pelaajan ja/tai rekisteröijän henkilötietoja:

  • käsitellään kyseisen pelaajan oikeuksien mukaisesti.
  • kerätään vain määriteltyjä ja laillisia tarkoituksia varten.
  • säilytetään turvallisesti.
  • käytetään markkinointitarkoituksiin hyväksyntäperusteisesti.

Henkilötietojen varastointi ja käyttö

Rekisteröinnin aikana, ja kun myöhemmin käytät kasinotiliäsi, kerätään erityisiä henkilötietoja, jotka sisältävät muiden mahdollisesti kerättävien tietojen lisäksi etu- ja sukunimen, syntymäajan, luottokorttitiedot, kotiosoitteen tai muun fyysisen osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai muita yhteystietoja. Kaikki tietosi kerätään ja tallennetaan turvallisesti ja suojatusti sekä säilytetään siinä muodossa kuin ne on annettu. Sinulla on lainmukainen oikeus pyytää kopio tallennetuista henkilötiedoista ja pyytää niihin korjauksia. Voit muuttaa henkilötietojasi milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia.

Luovutamme henkilötietojasi vain soveltuvien lakien mukaisesti. Tällainen luovutus tapahtuu pääasiassa muille Cityviews Group -yhtiöille, sen liike- ja markkinointikumppaneille, palveluntarjoajille, konsulteille tai toimittajille, jotka toimivat taloudellisesti tai muutoin puolestamme.

Internetin luonteen vuoksi sen käyttö henkilötietojen keräämiseen ja siirtämiseen voi vaatia henkilötietojesi lähettämistä rekisteröimäsi toimivalta-alueen ulkopuolelle. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että käytämme henkilötietojasi tällä tavoin. Käyttäessäsi sivustoamme, emme kerää henkilötietojasi ilman lupaasi tai emme vuokraa, myy tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa käsittelyä varten jollekin seuraavista henkilöistä tai tahoista: (i) kaikille konserniimme kuuluville yrityksille tai niiden työntekijöille, joiden on tarpeen saada sellaisia tietoja; (ii) liike- tai markkinointikumppaneillemme (jäljempänä yhteisesti markkinointikumppanit) eri markkinointitarkoituksiin (katso jäljempänä "Pelaajasuhteiden hallinta (CRM) ja markkinointimateriaalit") (iii) kaikille tilintarkastajille, palveluyrityksille tai muille neuvonantajille, jotka auditoivat meidän yrityksiämme; (iv) maksunvalvontayhtiöille, jotka avustavat meitä varojen siirtämisessä sinulta ja sinulle; sekä (v) lupaviranomaisellemme.

Mitä tahansa edellä mainittujen tahojen suorittamaa tietojen käsittelyä, jos laki vaatii, säännellään henkilötietojasi suojaavalla sopimuksella. Jos myymme kaiken tai osan liiketoiminnastamme, myymme tai siirrämme osan tai kaiken omaisuudestamme, olemme osallisena yritysfuusiossa, yrityshankinnassa tai liiketoiminnan siirtämisessä, tai teemme konkurssin, voimme luovuttaa henkilötietosi ostajalle, hankkivalle taholle tai muulle liiketoimeen liittyvälle kolmannelle osapuolelle.

Tällaisessa tapauksessa asia ilmoitetaan sinulle sähköpostitse tai verkkosivustollamme julkaistavassa ilmoituksessa, ja sinulle selvitetään henkilötietoihisi liittyviä vaihtoehtojasi ja uuden henkilötietojasi käsittelevän tahon identiteetti.

Voit kieltää mainosviestinnän joko valitsemalla tämän vaihtoehdon, kun valinta on saatavilla sivustolla, meiltä saamasi sähköpostiviestin yhteydessä tai milloin tahansa lähettämällä sähköpostia.

Petostentorjunta

Jotta voimme estää meihin tai sivustomme käyttäjiin kohdistuvia petoksia, kuten varastetut luottokorttitiedot tai muut rikolliset toimet (mukaan lukien takaisinperinnät ja muut käänteiset maksut), voimme verrata tietojasi ja jakaa niitä muiden verkkopelisivustojen, pankkien, luottokorttiyhtiöiden ja muiden petostentorjuntatahojen kanssa. Lisäksi rahanpesuun liittyvä lainsäädäntö vaatii, että kaikki rahoituslaitokset keräävät ja tallentavat henkilötietoja asiakkaan henkilöllisyyden vahvistamiseksi, ja jotta epäilyttävistä maksuliikennetapahtumista voidaan ilmoittaa.

Pelaajasuhteiden hallinta (CRM) ja markkinointimateriaalit

Kasino pidättää itsellään oikeuden käsitellä henkilötietoja CRM-tarkoituksissa.
Sivustollamme saattaa ajoittain olla linkkejä kumppaniverkkojemme verkkosivustoille, mainostajille ja muille kumppaneillemme. Huomaathan, että jos seuraat näille verkkosivustoille johtavaa linkkiä, kyseisillä sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä, emmekä vastaa mistään näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin luovutat mitään henkilötietoja näille sivustoille.

Me myös jaamme ja luovutamme henkilötietojasi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi jne. markkinointikumppaneillemme, jotka lähettävät sinulle tarjouksia, jotka ovat meidän tai markkinointikumppaniemme mielestä merkityksellisiä sinulle. Markkinointikumppanimme voivat käyttää näitä henkilötietoja eri markkinointitavoin, kuten suoramarkkinointi sähköpostitse, tekstiviestit ja puhelinmarkkinointi.

Koska kunnioitamme oikeuttasi yksityisyyteen, voit markkinointimateriaalin yhteydessä kieltää markkinointitarjousten vastaanottamisen tulevaisuudessa. Voit milloin tahansa peruuttaa markkinointitarjousten tilaamisen ottamalla meihin yhteyttä.

Jos peruutat tilaamisen, poistamme sähköpostiosoitteesi markkinointipostituslistoiltamme ja tulevilta listoilta, joita jaamme markkinointikumppaneidemme kanssa. Sinun on ehkä kuitenkin erikseen peruttava markkinointikumppaneidemme lähettämien markkinointitarjousten tilaaminen. Huomaa, että vaikka eroaisit markkinointipostituslistaltamme, voimme kuitenkin jatkaa palveluun liittyvien päivitysten ja ilmoitusten lähettämistä.

Täten hyväksyt, että lataamalla, asentamalla tai käyttämällä palvelujamme, voimme jakaa henkilötietojasi luotettavien kumppaniemme ja markkinointikumppaniemme kanssa suoramarkkinointitarkoituksissa.

Käsittelyn turvallisuus

Tietoturvasi asiakkaanamme on meille äärimmäisen tärkeää. Kaikkien verkkotapahtumien yhteydessä käytetään turvatoimia, kuten salasanoja ja tilinumeroita, jotta varmistetaan, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi taloudellisiin tai henkilökohtaisiin tietoihisi. Kun avaat tilin kasinolla, tietosi on täysin salattu tehokkaimmalla 128-tavuisella SSL-salauksella täydellisen turvallisuuden takaamiseksi. Kun henkilötietoja siirretään internetissä, me ja sähköisen kaupankäynnin kumppanimme käytämme 128-tavuista Secure Socket Layer -salaustekniikkaa kaikkien henkilötietojen turvaamisen takaamiseksi. Kaikki verkkokasinon kaupalliset maksutapahtumat suoritetaan Datacash Ltd -yhtiön toimesta, joka on internetin johtavia verkkomaksujen välittäjiä. He tarjoavat asiakkaillemme turvallisia sähköisiä maksutapahtumia ja toimivat aktiivisessa roolissa petosten torjunnassa ja havaitsemisessa. Heidän tavoitteenaan on varmistaa asiakkaiden tilien koskemattomuus ja suojata sinulle suoritettavia maksuja. Risk sentinel on pitkälle kehitetty petostenhallintaohjelmisto, jota käyttämällä tarjoamme verkkokasinomme asiakkaille jatkuvan suojan verkossa tapahtuvia petoksia vastaan.

Kansainväliset tietojen siirrot

Koska toimintamme on kansainvälistä, voi olla tarpeen siirtää henkilötietojasi muille konserniimme kuuluville yhtiöille tai palvelusopimuskumppaneillemme edistääksemme palvelujemme toteuttamista sinulle. Nämä osapuolet voivat sijaita rekisteröimäsi toimivalta-alueen ulkopuolisissa maissa. Näiden maiden tietosuojalait ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin Euroopan unionin maiden. Jos luovutat meille henkilötietojasi, suostut nimenomaisesti siihen, että siirrämme näitä tietoja Euroopan unionin ulkopuolella sijaitseviin palvelimiin ja säilytämme niitä niissä. Näissä tapauksissa siirrämme ja säilytämme tietojasi turvallisin ja luottamuksellisin tavoin.

Suostumuksesi

Valitsemalla "Hyväksyn" rekisteröinnin aikana tai tämän tietosuojakäytännön tiedoksiantamisen (soveltuvilta osin) jälkeisenä sivuston käytön aikana hyväksyt tämän tietosuojakäytännön. Tämä on kokonaisvaltainen ja yksinomainen tietosuojakäytäntö ja se kumoaa kaikki edelliset versiot. Tämä tietosuojakäytäntö on luettava käyttöehtojemme lukemisen yhteydessä. Voimme ajoittain tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ja ilmoittaa näistä muutoksista julkaisemalla muutetut ehdot verkkosivustollamme.

Virheellisten tilitietojen korjaaminen

Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojasi tarkasteltavaksi ja/tai korjata ja/tai poistaa vääriä ja/tai sopimattomia tietoja.

Evästeet/ ActiveX

Verkkosivustomme toimii käyttäen evästeitä ja ActiveX-komponentteja (mutta ei näihin rajoittuen) seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tunnistamaan pelaajan kielen, jolloin se valitaan automaattisesti, kun pelaaja palaa kasinolle.
  • Tallentamaan pelaajan toivomuksiin liittyviä tietoja, joiden avulla voimme mukauttaa sivustomme pelaajan yksilöllisten kiinnostusten mukaisesti.
  • Verkkosivuston liikenteen analysointiin, jotta voimme tehdä asianmukaisia parannuksia.
  • Pelien toimintaan (kuten flash-kasino).
  • Esittämään mainoksia, joiden kasino uskoo kiinnostavan sinua.

Huomaathan, että verkkosivuston tai palvelujen käyttäminen ei välttämättä ole mahdollista, jollet hyväksy näitä komponentteja. Jos tarvitset lisätietoja, ole hyvä ja lähetä sähköpostia.

Vastuuvapauslauseke

Tutustu myös sääntöihimme ja käyttöehtoihimme, jotka kattavat verkkokasinomme verkkosivuston ja ohjelmiston käytön ja sen käyttöön liittyvät vastuurajoitukset.

Linkit ulkopuolisiin sivustoihin

Tämä tietosuojakäytäntö ei ole voimassa, jos siirryt tällä verkkosivustolla sijaitsevan linkin kautta toiselle verkkosivustolle.

Ohjelmiston käyttöoikeus

Sinulla on lupa asentaa ja käyttää ohjelmistoa ja kaikkea ohjelmistosta saatua sisältöä verkkosivustojen käytön yhteydessä näiden käyttöehtojen mukaisesti. Ohjelmiston avulla voit käyttää verkkosivustoilla saatavilla olevia uhkapelipalvelujamme. Saat asentaa ohjelmiston kiintolevylle tai muulle tallennuslaitteelle ja ottaa ohjelmistosta varmuuskopioita sillä edellytyksellä, että näitä varmuuskopioita käytetään vain sinun toimestasi, palvelujen käytön yhteydessä ja tietokoneelta, jonka pääkäyttäjä olet. Ohjelmiston lähdekoodi ja rakenne on suojattu immateriaalioikeuksilla. Et saa:

  • kopioida, levittää, julkaista, takaisinmallintaa, purkaa, muokata, kääntää tai muutoin yrittää päästä käsiksi lähdekoodiin sillä tarkoituksella, että luot lähdekoodista johdettuja tuotteita tai muutoinkaan
  • myydä, luovuttaa, alilisensoida, siirtää, jakaa tai vuokrata ohjelmistoa.
  • antaa ohjelmistoa kolmansien osapuolten saataville tietoverkon kautta tai muutoin.
  • myydä ohjelmistoa toiseen maahan (joko fyysisesti tai sähköisesti).
  • käyttää ohjelmistoa soveltuvien lakien tai säädösten vastaisesti.

Olet yksin vastuussa kaikista vahingoista, kuluista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat kielletystä käytöstä tai liittyvät siihen.

4411560.48
x
x
  • Olet tässä
  • Turvallisuus ja yksityisyys
www.betway.es

La nueva ley española impide cualquier actividad en esta página web. Sin embargo todavía puede jugar, le recomendamos www.betway.es, ya que esta página web ha sido aprobada por el gobierno español. Por favor haga clic en el link a continuación para ir a esta página web.

Si tiene alguna duda o pregunta al respecto, por favor no dude en ponerse en contacto con nuestro servicio de atención al cliente mandando un email a support@betway.es

Clickfun - Play for free now!